Kuka ja mitä?

Sivun aikajanan (v. 2002- tähän päivään) aikana keski-ikäistynyt ja perheellistynyt kahden lapsen isä Vantaalta. Ex-motoristi ja nykyinen ”karavaanari”.

Sivusto sisältää asiaa vaunusta ja sillä tehdyistä Euroopan reissuista, tekstiä Suomen rajojen ulkopuolelle tehdyistä telttaretkistä vuosina 2013 ja 2014, kertomukset mopolla Eurooppaan tehdyistä reissuista vuosilta 2002-2007 sekä tarinaa lyhyeksi jääneestä ”Roadracing-urasta”. Ja vähän ajatuksia muustakin.

Vanhemmat (ennen v. 2015) reissukertomukset ja sivusto tuota edeltävältä ajalta ylipäätään on kirjoitettu lyhyessä ajassa alkuvuoden 2015 aikana. Vanhimpien reissujen tekemisestä kirjoitushetkeen on kulunut siis aikaa yli kymmenen vuotta. Tästä johtuen osassa teksteissä saattaa olla pieniä epätarkkuuksia vaikkakin yllättävän vähän tuli totaalisia blackoutteja kirjoitustyötä tehtäessä. Tiivis kirjoittaminen näkyy kieliasun ”köyhyydessä” minkä olen todennut omaksi heikkoudekseni muutoinkin.

Aikanaan reissujen jälkeen aineisto on tullut aina kasattua albumiin. Aineistossa on ollut valokuvien lisäksi reissupäiväkirjoista poimittuja paikka- ja kilometritietoja, pääsylippuja, postikortteja etc. Osa albumeista on tullut myös tekstitettyä. Kuva-aineisto on ollut vuodesta 2003 lähtien digitaalisessa muodossa eli kuvaushetken pystyy tarkistamaan takautuvasti vielä tänä päivänäkin. Ilman noita lähtötietoja tarinoiden työstö tälle sivulle olisi ollut näin pitkän ajan jälkeen käytännössä mission impossible. Eli tuskin kovinkaan monessa kohdassa fiktio on muuttunut faktaksi. Useat paikat pystyi googlettamalla selvittämään näin jälkikäteenkin ja linkkaamaan teksteihin.

Ajan kuluessa osa tiedosta on varmasti vanhentunut. Joku paikka joka tuolloin on ollut hyvä voi nykyisin olla huono tai päinvastoin. Ja joka tapauksessa arvioinnithan ovat subjektiivisia sen hetken kokemuksia.

Itse olen hyödyntänyt omia reissuja suunnitellessani muiden matkakertomuksia hakemalla niistä mielenkiintoisia kohteita ja käymisenarvoisia paikkoja. Ehkä noista teksteistä voi sellainen löytyä sivulle mahdollisesti eksyvälle lukijalle.

MR

Yhteystiedot:

rinkinen.marko (a) gmail.com

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s